Wandkleed

Een wandkleed met eigen opdruk bestellen? Dat kan bij Zoom17. Een prachtig 100% cotton kleed voor aan de muur die precies past bij de stijl van de ruimte, compleet op maat. Je bepaalt helemaal zelf hoe het wandkleed er uit komt te zien. Misschien wil je er een inspirerende afbeelding, het logo van het bedrijf of een foto van je trouwe viervoeter op laten afdrukken. Het materiaal waarvan het wandkleed is gemaakt heeft een gewicht van 420 gram per vierkante meter, waardoor de wandkleden die wij bedrukken een luxe uitstraling hebben.

Upload de opdruk, kies de hoogte en breedte en plaats een bestelling in de webshop. Wanneer je voor 21:30 een bestelling plaatst zorgen wij ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Hoe snel je bestelling geleverd kan worden, zie je tijdens het afrekenen.

Wandkleed met eigen opdruk

Een wandkleed geeft de ruimte waar hij hangt sfeer. Denk hierbij aan wandkleden in de woonkamer, de wachtkamer van je huisartsenpraktijk, showroom, evenementen of kantoorruimtes. Alle prints en afbeeldigen worden op het 100% cotton wandkleed gedrukt met gebruik van een Durst Alpha textiel printer. Dankzij deze printer worden de kleuren van de wanddecoratie kleurecht, met een prachtig wandkleed tot resultaat.

De hoogte van het wandkleed is variabel, met een maximum van 260 cm. Voor de breedte van het wandkleed kun je kiezen voor 90, 120, 150, 180 of 210 cm. Als je een keer een kleed besteld hebt kun je na die tijd ook een los kleed bestellen, zonder ophangsysteem

  • Wanddecoratie perfect op maat
  • Je kunt je eigen foto, print of patroon kiezen
  • Wandkleden gemaakt van 100% katoen en met een groffe weefstructuur
  • Kiezen uit een complete set of een los doek

Van wandkleden tot muurcirkels

Naast voor het aanschaffen van 100% cotton wandkleden met de print naar wens, kun je bij Zoom17 ook terecht voor de volgende soorten wanddecoratie:

Bestel het wandkleed naar wens

Upload een foto, kies een print of patroon en selecteer het formaat naar wens. Doe de bestelling in de winkelmand, dan zorgen wij ervoor dat je het 100% wandkleed zo snel mogelijk aan de muur kunt hangen. Je kunt zelf bepalen of je een los doek of een complete set bestelt. Wanneer jij je bestelling voor 21:30 plaatst, zorgen we ervoor dat je bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. In sommige gevallen wordt hij al binnen 1 werkdag geleverd. Tijdens het afrekenen zie je exacte afleverdatum.

Meer weten over 100% cotton wandkleden? Neem contact op. Vul het contactformulier in, bel naar 0621551748 of stuur een e-mail naar info@zoom17.nl . Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om meer te vertellen over wandkleden op maat.

1