Tuinposter

Tuinposter met foto bestellen? Bij Zoom17  kun je een eigen ontworpen poster bestellen met foto en de doeksoort naar wens. Ideaal om je tuin, balkon of dakterras meer sfeer te geven. Doordat je naast een eigen foto ook zelf kunt kiezen hoe groot de poster wordt, weet je zeker dat je een poster met foto voor buiten vindt die perfect bij de tuin past. Ben je er klaar voor om meer sfeer te geven?
Hoe leuk zou het zijn om je <strong>eigen tuinposter met foto te kunnen ontwerpen? Ideaal voor in de tuin, op het dakterras of op het balkon. Leuk voor jezelf, maar ook om cadeau te geven. Een tuinposter geeft meer sfeer. De poster geeft nog meer sfeer als hij een persoonlijk tintje heeft. Bij Zoom17 kun je een foto tuinposter bestellen die geheel naar wens is, met een eigen gekozen foto of print
Hoe hij er uit komt te zien, is helemaal aan jou. Van de afgedrukte foto tot aan het formaat en de doeksoort, jij bepaalt. Je kunt kiezen voor Banner 510 (510 gr./m2) of ProPES outdoor stof (225 gr./m2). De stof ProPES outdoor is recyclebaar en opvouwbaar, waardoor je met deze keuze inspeelt op een sterkere vraag naar duurzame producten.
Jarenlang genieten
Doordat de foto met UV-bestendige inkt op het doek gedrukt wordt, is de tuinposter met foto <strong>waterafstotend</strong>, duurzaam en blijven de kleuren voor langere tijd kleurecht. Je kunt dus nog jarenlang van de prachtige decoratie voor buiten genieten. Daarnaast geniet je ook van de volgende voordelen:
Je hebt de keuze uit twee doeksoorten
Tuinposter met foto met hoge kleurechtheid
Keuze uit verschillende formaten
UV-en waterbestendig
Afwerking en montage
De afwerking en montage van de poster met foto zijn helemaal aan jou. Wil je de tuinposter ophangen met spijkers? Kies dan voor de optie ‘snijden’. Wanneer je de tuinposter met foto wilt bevestigen met ringen, raden we aan om voor de optie ‘ringen’ te kiezen. Vervolgens kun je de tuinposter heel eenvoudig zelf ophangen. Het is mogelijk om de ringen in de hoek van de foto tuinposter, of om de 30 cm. In de hoek is ideaal voor tuinposters met kleinere formaten, terwijl om de 30 cm vooral veel gekozen wordt voor foto tuinposters met grotere formaten. Dankzij deze accessoires kun je de posters heel gemakkelijk zelf ophangen in de tuin, op het balkon of op het dakterras.Let wel op de kwaliteit van de foto.
1