Plexiglas met foto

Plexiglas met foto er op bestellen? Dat kun je doen bij Zoom17. In onze webshop kun je foto plexiglas bestellen dat geschikt is voor toepassingen voor binnen en buiten. Plexiglas is sterk, duurzaam en geeft een luxe en chique uitstraling aan de foto. Wij kunnen iedere foto naar wens voor je op dit materiaal drukken. Van een foto van het gezin voor in de woonkamer tot een foto van het strand, die de tuin een zomerse sfeer meegeeft.

Kies de foto, vorm, het formaat en de afwerking van het plexiglas en plaats een bestelling in de webshop. Voordat je het weet heb je de foto al in huis en kun je hem een mooi plekje geven.

Plexiglas met foto bestellen bij Zoom17

Plexiglas wordt ook wel acryl of acrylaat genoemd, maar toch zijn dit compleet verschillende materialen. Doordat het in iedere vorm te frezen en in ieder formaat te maken is, zijn de mogelijkheden van deze foto met plexiglas wanddecoratie eindeloos. Omdat de foto naar wens op de achterkant van het kunststof gedrukt wordt, heeft de foto door de dikte van het plexiglas een luxe uitstraling. Je kunt kiezen uit drie verschillende soorten Plexiglas: glashelder, opaal en blockout.

  • Keuze uit drie soorten Plexiglas: glashelder, opaal en blackout
  • Foto op het materiaal geprint
  • Contour gefreesde vormen zijn ook een optie
  • Een ophangsysteem is optioneel

Glashelder of opaal plexiglas

Wij bieden de keuze uit twee verschillende soorten Plexiglas, waaronder glashelder glas. De ‘standaard’ variant – dus helder glas – kent bijna iedereen wel. Deze soort wordt veel gebruikt voor als paneel, maar wordt ook veel gebruikt als contourgesneden vorm aan de muur. Opaal glas is net iets anders dan normaal plexiglas, want het heeft een melkwitte look. Door deze melkwitte uitstraling komt het licht mooi tot zijn recht. Melkwit plexiglas wordt veel gebruikt voor onder andere lichtbakken.

Blockout plexiglas

Heb je wel eens gehoord van blockout plexiglas? Blockout is eigenlijk geen glas, maar een folie die ervoor zorgt dat het blockout plexiglas wordt. Deze folie wordt op de achterkant van het plexiglas geplakt en zorgt er simpelweg voor dat je het foto paneel zo kunt ophangen dat het ophangsysteem niet zichtbaar is. Het glas schijnt door de folie immers niet meer door, ideaal. Daarnaast zorgt de folie ook nog eens voor extra bescherming van het plexiglas met foto en voorkomt ongewenste krasjes. Wel zo veilig natuurlijk!

Van Dibond ® met foto tot een tuinposter met foto

Wij verkopen verschillende soorten wanddecoratie, zowel voor buiten als voor binnen. Van plexiglas met foto tot Dibond ® of een tuinposter met foto: bij Zoom17 vind je altijd de wanddecoratie naar wens. Zo vind je in ons assortiment:

Bestel plexiglas met foto bij Zoom17

Zie je de plexiglas foto al schitteren aan de muur? Upload de foto die je er op wilt laten drukken, vul de gewenste maat van de foto in en kies die afwerking die je het meest aanspreekt. Wanneer je voor 21:30 een bestelling bij ons plaatst, heb je hem zo snel mogelijk in huis. In sommige gevallen wordt hij de volgende dag al geleverd. Je vindt de afleverdatum op het afrekenscherm.

Heb je vragen over de wanddecoratie met foto uit ons aanbod? Die beantwoorden we graag! Laat je contactgegevens achter in het contactformulier https://zoom17.nl/contact/, mail naar info@zoom17.nl of bel gewoon even naar 0621551748. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

1