Plexiglas laten bedrukken

Wil je plexiglas laten bedrukken met een foto, afbeelding of een logo? Plexiglas zorgt voor een zeer ruimtelijk en professioneel effect. Het is een veelgebruikt materiaal omdat het heel sterk is en duurzaam is. Daarnaast zijn deze panelen geschikt voor gebruik voor allerlei toepassingen.

Wil je een nieuw naambordje naast de deur hangen, wil je reclame maken middels een lichtbak of wil je een logo of foto drukken? Upload de opdruk naar wens, kies het materiaal naar wens, selecteer het formaat en dikte en bestel.

Plexiglas met opdruk in elk formaat

Plexiglas wordt wel eens verward met acrylaat en is geschikt voor vele toepassingen, zowel binnen als buiten. Het fijne aan plexiglas laten bedrukken door Zoom17, is dat je het uiterlijk van de plaat of het paneel helemaal zelf bepaalt. Daardoor bestel je bij ons altijd plexiglas op maat dat precies is zoals jij wil. Van de gewenste opdruk tot vorm, formaat en soort kunststof. Je kunt ook een keuze maken uit verschillende uitstralingen. Helder, opaal en blockout plexiglas. Bovendien is de dikte ook geheel aan jou en mag je ook zeggen of je de opdruk op de achterzijde of voorzijde van het plaatmateriaal wenst. Je stelt het hele paneel dus zelf samen.

  • Drie soorten leverbaar
  • Direct geprint middels UV-prints
  • Accessoires zoals een ophangsysteem zijn optioneel
  • Ook contour gefreesde platen

Van het bedrukken van plexiglas tot tuinposters

Naast plexiglas bedrukken, verrichten wij van Zoom17 ook ander drukwerk:

Plaats een bestelling in de webshop

Bekijk de mogelijkheden van het bedrukken van een plexiglas plaat in de webshop. Het is heel gemakkelijk. Kies de opdruk (foto, logo, print of patroon) naar wens en maak een keuze uit de drie soorten plexiglas. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het formaat kiezen. Vervolgens doen wij het printwerk en sturen we het eindresultaat zo snel mogelijk naar je toe. In sommige gevallen wordt je bestelling de volgende dag al geleverd. De exacte afleverdatum zie je tijdens het afrekenen. Heb je een vraag? Neem gerust contact https://zoom17.nl/contact/ op voor meer informatie of deskundig advies.

1