Over Zoom17

Wij van Zoom17 zijn ontzettend blij dat de webshop geopend is. Welkom! Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten printwerk dat snel geleverd wordt, zowel voor binnen als voor buiten. Van een aluminium plaat tot Dibond met foto, een vrolijke tuinposter voor in de tuin of een wandkleed dat voor de missende finishing touch van je interieur zorgt. Wist je dat maatwerk ook mogelijk is? Geef ons dus gerust een seintje als je iets mist in de shop. We kunnen namelijk veel meer leveren dan alleen de producten die je in de webshop ziet. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Duurzaam ondernemen

Wij hebben oog voor het milieu en vinden duurzaam ondernemen geen keuze, maar een must. Doordat de productie op verschillende plaatsen in Nederland plaatsvindt, zorgen wij ervoor dat de CO2 footprint zo klein mogelijk blijft. We maken als het kan gebruik van gerecycled materiaal. Als het ook maar even kan maken we ook gebruik van milieuvriendelijke inkten. Bij Zoom17 is het voorkomen van onnodige vervuiling altijd de basis.

In de toekomst

De ontwikkelingen omtrent verdere uitbreiding van de webshop zijn in volle gang. Binnenkort vind je hier een hoop stockfoto’s waar je een keuze uit kunt maken. Ideaal voor situaties waarin je wel wanddecoratie wilt bestellen, maar zelf niet over een mooie foto beschikt. Daarnaast beginnen we in het voorjaar van 2021 met de verkoop van parasols en buitenkussens met eigen opdruk, om de tuin nog meer sfeer mee te geven.

We stellen je mening op prijs

Heb je feedback voor ons? Laat het ons gerust weten, graag zelfs. We stellen je mening ontzettend op prijs. We stellen je mening zelfs dusdanig op prijs dat je korting op je volgende bestelling ontvangt als je ons eventuele verbeterpunten laat weten via de mail. Daarnaast ontvang je ook een leuke korting als je een review achterlaat. Vooral doen, dus! Dankzij jouw ervaring kunnen we jouw ervaring en die van anderen alleen maar nóg beter maken. Een tevreden klant is waar we het allemaal voor doen.

Meer weten?

Wil je meer weten over Zoom17 of over een van de producten uit het assortiment? Neem gerust contact op voor meer informatie door je contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Het is ook mogelijk om te mailen naar info@zoom17.nl. We geven je graag de service die je verdient.

1