Karton met foto

Karton met foto gezocht? Wij kunnen displaykarton voorzien van de opdruk naar wens. Dit karton wordt vaak gebruikt als tijdelijke oplossing voor binnen. Dit materiaal is milieuvriendelijk en is scherp van prijs. Het is 1,5 tot 2 mm dik, de voorzijde en achterzijde zijn beide van wit gladgestreken papier voorzien. Je kunt het enkelzijdig of dubbelzijdig door ons laten printen met de opdruk naar wens, met een maximale hoogte van 157 cm en een maximale breedte van 210 cm.

Upload de opdruk naar wens, geef het formaat door en laat ons weten of we het karton enkelzijdig of dubbelzijdig moeten bedrukken. Wanneer je de bestelling voor 21:30 plaatst, wordt je bestelling zo snel mogelijk bezorgd. Soms al binnen 1 werkdag. Wanneer je levering verwacht wordt, zie je tijdens het afrekenen.

Karton bedrukken met een foto

Wij kunnen het karton bedrukken met een foto en in de gewenste vorm maken middels contoursnijden. We drukken de foto naar wens op het materiaal met de UV-print techniek. Deze techniek zorgt voor een directe verharding van de inkt. Daardoor is het gemakkelijker om op allerlei ondergronden - zoals karton - te printen.

Indien gewenst kunnen we het foto karton ook van boorgaten voorzien, waardoor je hem gemakkelijk aan het plafond kunt monteren. Houd echter wel in je achterhoofd dat het een volkern karton is. Daardoor is het niet mogelijk om het foto karton te rillen of te vouwen. Door er plafondhaken bij te bestellen is het product helemaal compleet.

  • Het karton is recyclebaar
  • Enkelzijdig en dubbelzijdig te printen
  • In iedere vorm te snijden
  • Met handige acccessoires kun je er ook een vrijstaand display van maken

Karton bedrukken en meer

Naast voor karton met foto, kun je bij Zoom17 ook terecht voor:

Laat karton met foto bedrukken

Upload de foto die je er op wilt laten drukken, geef de afmetingen van het product aan ons door en plaats een bestelling. Je kunt eventueel voor boorgaten kiezen en voor plafondhaken om het karton met foto mee op te hangen. Wanneer je voor 21:30 een bestelling plaatst, zorgen we ervoor dat hij zo snel mogelijk geleverd wordt. Van lang wachten is bij Zoom17 dus geen sprake.

Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0621551748, een e-mail te sturen naar info@zoom17.nl of je gegevens achter te laten in het contactformulier https://zoom17.nl/contact/. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je van meer informatie te voorzien over dit product.

1