Dibond met foto

Wil je Dibond® met foto bestellen? Dibond® is een soort aluminium dat sterk en licht is en bestand is tegen de verschillende weersomstandigheden die ons land kent. Dit maakt dit materiaal een goede keuze voor binnen- en buiten. Wil je een gezinsfoto in de woonkamer hangen of je schoonmoeder een herinnering geven van haar eerste ontmoeting met haar kleinkind? Een foto op Dibond® is leuk voor jezelf, maar ook als cadeau.

Upload je foto, het soort Dibond® en het formaat naar wens en bestel. Vervolgens zorgen wij ervoor dat je foto zo snel mogelijk geleverd wordt. Meer weten? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Dibond® met foto als wanddecoratie

Dibond® met foto bestaat uit twee dunne platen van aluminium met daar tussen een zwarte kunststof kern. Misschien ben je wel eens in een fotogalerij geweest. De kans is heel erg groot dat de foto’s die je daar gezien hebt ook op dibond gedrukt zijn. De drukkwaliteit is namelijk hoog, terwijl het materiaal licht maar toch zeer stevig is. Kiezen voor een dibond foto betekent kiezen voor stoere maar toch elegante foto die het interieur de finishing touch geeft.

Compleet naar wens

Welke foto er op komt, welke maat het paneel wordt en welke soort Dibond® we gebruiken, is helemaal aan jou. Doordat we de aluminium foto voor je op maat maken, zijn we altijd in staat om precies te leveren wat jij zoekt. Zodoende past de Dibond foto altijd uitstekend bij het interieur.

  • Een sterke en lichte foto
  • Foto bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Enkelzijdig en dubbelzijdig te bedrukken
  • Je hebt de keuze uit drie soorten Dibond®
  • Verkrijgbaar in verschillende formaten

Dibond® Budget

Dibond® budget is de voordeligste optie. Daarnaast is dit materiaal verkrijgbaar in verschillende diktes en is het materiaal vormvast, duurzaam en vochtbestendig.

Dibond® Butler Finish

Je kunt dus kiezen uit drie verschillende soorten, waaronder voor Dibond® butler finish. Dit is een aluminium plaat die beschikt over een horizontaal geborstelde laag. De wit tinten zullen op de foto naar voren komen als aluminium kleur, terwijl het op de rest van de foto niet terug te zien is. Dit effect geeft de foto een stoer RVS-look uiterlijk, maar geeft tegelijkertijd ook een luxe én industriële uitstraling. Dit materiaal is door het lage gewicht gemakkelijk te monteren en is in iedere vorm verkrijgbaar.

Dibond® Digitaal

Dibond® Digitaal is een aluminiumsoort die je ook dubbelzijdig kunt printen, waardoor je over meer presentatieruimte beschikt. Dit materiaal heeft bovendien een constantere kleur en een betere hechting dan de goedkoopste variant.

Van foto op acrylaat tot tuinposters met foto

Wil je een foto op acrylaat laten drukken of wil je de tuin opfleuren met een gepersonaliseerde poster met daarop een foto van bijvoorbeeld je favoriete plek in het bos? Naast voor Dibond® met foto, kun je bij ons ook terecht voor allerlei andere soorten wanddecoratie. Onder andere voor:

Bestel het Dibond® met foto naar wens

Bekijk de mogelijkheden op onze website en bestel de foto naar wens. Je kunt een bestelling plaatsen door de foto naar wens te uploaden en de soort Dibond® en het formaat naar wens te kiezen. Maatwerk is ook mogelijk. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt. Wanneer je voor 21:30 een foto bestelt wordt je bestelling zo snel mogelijk geleverd. Soms zelfs in 1 dag. De verzendkosten zijn voor onze rekening.

Informatie nodig? Neem gerust contact met ons op. Je kunt contact opnemen door te bellen naar 0621551748 of een e-mail te sturen naar info@zoom17.nl . Uiteraard is het ook mogelijk om je contactgegevens achter te laten in het contactformulier. We helpen je graag verder.

1