Aluminium met foto

Wil je aluminium met foto laten afdrukken? Bij Zoom17 kun je lichtgewichte aluminium borden bestellen die geschikt zijn voor ieder interieur. Doordat alu-dibond borden lichtgewicht zijn, kun je ze ook nog eens heel erg makkelijk ophangen. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten aluminium: Dibond® Budget, Dibond® Butler Finish en Dibond® Digitaal. Daarnaast kun je kiezen uit acht verschillende formaten. Andere afmetingen zijn op aanvraag en mogelijk tot 300x146 cm. Contoursnijden is ook mogelijk op aanvraag.

Bekijk de mogelijkheden, upload jouw foto of het logo naar wens en bestel de aluminium foto. Plaats je voor 21:30 een bestelling? Dan zorgen we ervoor dat je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt (soms wordt je bestelling de volgende werkdag al geleverd, je ziet de afleverdatum bij het afrekenen.)

Aluminium met foto als wanddecoratie

Aluminium met foto is ideaal als wanddecoratie. Misschien wil je graag een alu-dibond foto van het gezin ophangen in de woonkamer, of ben je nog op zoek naar een blikvanger voor in de gang? Naast voor in jouw eigen interieur, is een aluminium foto ook een leuk cadeau idee voor iemand die lief hebt. Natuurlijk kun je een foto printen en in een fotolijst doen, maar een aluminium bord met foto geeft jouw interieur een verrassende robuuste en luxe look. Doordat je zelf jouw foto kunt kiezen, kun je de wanddecoratie zo persoonlijk maken als je zelf wilt.

  • Keuze uit drie soorten aluminium
  • Alu-dibond foto in acht populaire maten
  • Extra voordelig
  • Geschikt voor binnen en buiten
  • Leverbaar met handige accessoires

Hoe werkt het?

Maar hoe werkt het bestellen van een aluminium plaat met de foto naar wens? Het werkt heel gemakkelijk. Jij plaatst een bestelling en uploadt de foto of het logo naar wens. Vervolgens printen wij je aluminium foto. Voor het afdrukken van de aluminium foto maken wij gebruik van UV-inkt. Deze manier van afdrukken op alu-dibond zorgt voor directe verharding van de inkt, doordat er gebruik wordt gemaakt van ultraviolet. Vervolgens pakken we de bestelling netjes voor je in en zorgen we er – zo snel mogelijk (soms al in een werkdag) – voor dat de aluminium foto zo snel mogelijk geleverd wordt.

Drie soorten aluminium

Bij Zoom17 heb je de keuze uit drie verschillende soorten aluminium, ook wel alu-Dibond genoemd: Dibond® Budget, Dibond® Butler Finish en Dibond® Digitaal. Dibond® Budget is een stevig en licht materiaal zonder textuur dat een zwarte kern heeft. Dit aluminium is vochtbestendig, vormvast en ook nog eens zeer duurzaam. Zodoende kun je jarenlang van je aluminium foto genieten.

Het is ook mogelijk om te kiezen voor Dibond® Butler Finish. Dit is een aluminium plaat die horizontaal en horizontaal geborsteld is. Wanneer we de foto die jij uitgekozen hebt op het aluminium afdrukken, blijft dit geborstelde effect zichtbaar. Het geborstelde effect geeft de alu-dibond foto plaat een luxe, robuuste en ietwat industriële rvs-look. Dibond® Digitaal beschikt ook over een witte toplaag en zorgt ervoor dat een print optimaal tot z’n recht komt.

Verschillende formaten

Je kunt voor jouw foto op aluminium een keuze maken uit een van de acht formaten die wij aanbieden. Iedere ruimte vraagt immers om een ander formaat. Wanneer je wilt dat de aluminium foto er echt uit spat, kun je bijvoorbeeld kiezen voor het grootste formaat. Heb je een voorkeur voor een subtiele alu-dibond foto? Kies dan voor een van de kleinere formaten.

Je kunt tot nu toe kiezen voor 20 x 20 cm, 20 x 30 cm, 30 x 40 cm, 40 x 40 cm, 40 x 60 cm, 50 x 50 cm, 50 x 70 cm en 60 x 80 cm. Door te kiezen van een van de voorgaande vaste formaten, geniet je van extra scherpe prijzen. Maatwerk is mogelijk, zoals contoursnijden. Zo kunnen de plaat bijvoorbeeld in een hartje, sterretje of ovaal snijden.

Uitgebreid assortiment

Naast voor een aluminium foto, kun je bij ons ook terecht voor:

Upload je foto, kies de afmeting naar wens en bestel

Wil je ook een foto op aluminium laten drukken? Upload de foto naar wens, kies de afmeting die het best bij de ruimte pas, kies de soort aluminium die jou het meest aanspreekt en doe de aluminium foto in de winkelwagen. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de foto zo snel mogelijk geprint en geleverd wordt. Wanneer je voor 21:30 een bestelling plaatst, wordt de foto zo snel mogelijk geleverd. Voordat je het weet kun je de wanddecoratie in de vorm van een foto al aan de muur hangen.

Heb je een vraag over het laten afdrukken van een aluminium foto of een van de andere producten uit ons aanbod? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over een alu-Dibond foto. Dit kun je doen door te bellen naar 0621551748 of te mailen naar info@zoom17.nl.

1