Aluminium bedrukken

Aluminium bedrukken met de opdruk naar wens? Daarvoor kun je terecht bij Zoom17. Hoe het Dibond ® paneel, bord of de foto er uit komt te zien is helemaal aan jou. Daarnaast heb je de keuze uit drie verschillende soorten Dibond ® aluminium, ook wel alu-bond genoemd. Ideaal voor in de woonkamer, als reclame-uiting of om de tuin wat meer sfeer te geven. Voor jezelf, of als origineel cadeau voor een ander.

Upload de foto, print of het patroon naar wens en kies de soort Dibond ® en het formaat naar wens. Als je de bestelling voor 21:30 plaatstzorgen we ervoor dat je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Soms wordt je bestelling de volgende werkdag al geleverd, je ziet de afleverdatum bij het afrekenen.

Afdruk naar wens op aluminium

Het aluminium dat wij bedrukken is licht van gewicht en maar 3 tot 4 mm dik. Dit betekent echter niet dat dit materiaal niet stevig is, alles behalve dat zelfs. Het is juist erg stevig, wat het tot een populaire keuze maakt. Je kan om verschillende redenen kiezen voor een foto of logo afdruk op aluminium. Aluminium bedrukken – zoals borden en panelen – is namelijk geschikt voor vele toepassingen. Zo kun je aluminium gebruiken als panelen in frames, als fotopaneel of als reclamebord aan de gevel van het bedrijfspand.

  • Geschikt voor vele toepassingen
  • Keuze uit verschillende toplagen
  • Maatvast, licht en zeer stevig
  • Keuze uit drie verschillende soorten Dibond ®: Dibond® Budget, Dibond® Butler Finish en Dibond® Digitaal

Van aluminium bedrukken tot een gepersonaliseerde tuinposter

Bij Zoom17 kun je Dibond ®aluminium laten drukken, een tuinposter met foto op maat laten maken en meer:

Kies voor afdruk op aluminium door Zoom17

Klinkt een afdruk op aluminium in de vorm van een foto, paneel of bord je als muziek in de oren? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website en upload de foto, print of logo naar wens. Laat ons vervolgens ook weten welke soort Dibond® aluminium je voorkeur heeft en of je de foto aan twee zijden geprint wilt hebben. Voor deze optie kun je contact met ons opnemen. Vervolgens regelen wij de rest! Jij vraagt, wij draaien.

Wil je eerst meer weten over wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie. Doe dit door te bellen naar 0621551748, een e-mail te sturen naar info@zoom17.nl of je contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens nemen we zo snel mogelijk contact met je op om je vragen te beantwoorden.

1