Acrylaat met foto

Acrylaat met foto bestellen? Dat doe je bij Zoom17. Acrylaat staat onder velen van ons ook wel bekend als plexiglas, maar is niet hetzelfde. Het materiaal is licht, duurzaam en sterk. Daarnaast geeft het de foto een luxe en chique uitstraling én kun je het binnen, maar ook buiten gebruiken. Acrylaat met een foto naar wens is ideaal voor in je eigen interieur, of om cadeau te geven.

Plaats een bestelling! Laat ons weten welke foto we op acrylglas kunnen printen en geef het formaat naar wens aan. Let er hierbij op dat alles wat aan de achterzijde geprint wordt, in spiegelbeeld aangeleverd moet worden. Vervolgens versturen we de bestelling zo snel mogelijk.

Foto op acrylaat/acrylglas laten drukken

Een foto op acrylglas geeft iedere foto die op de achterkant gedrukt wordt een luxe uitstraling. Doordat de foto op de achterkant van het acrylaat gedrukt wordt, worden de kleuren van de foto extra mooi en wordt de foto extra beschermd tegen eventuele ongewenste beschadigingen. Het resultaat? Een foto die dankzij het acrylglas en de heldere kleuren extra diepte krijgt en strak oogt.

  • Je hebt de keuze uit drie soorten acrylaat/plexiglas
  • Je foto wordt direct op het materiaal gedrukt
  • Contour gefreesde vormen zijn mogelijk
  • Ophangsysteem is optioneel

Helder, opaal of met blockoutfolie

Bij Zoom17 kun je kiezen uit helder acrylaat, opaal en blockout folie acrylglas. Opaal acrylaat heeft een melkwit oppervlak en wordt vaak gebruik bij lichtreclame of lichtbakplaten. Helder acrylaat is vooral geschikt voor decoratief gebruik, bijvoorbeeld als gevelpaneel met foto. Blockout folie zorgt ervoor dat de achterzijde van de foto een full color gespiegelde print krijgt. Dit zorgt ervoor dat je het montagesysteem niet door de foto heen ziet.

Jij vraagt, wij printen

Naast voor een foto op acrylglas kun je bij Zoom17 ook terecht voor het volgende printwerk:

Bestel een acrylaat foto

Bekijk de verschillende opties en bestel de foto op acrylglas naar wens. Zodoende geef je een al prachtige foto een nog mooier uiterlijk. Wanneer je voor 21:30 een bestelling plaatst, wordt hij zo snel mogelijk geleverd. Soms al na 1 werkdag. Je ziet de afleverdatum tijdens het afrekenen. Voordat je het weet pronkt de foto al aan de wand. Bel gerust naar 0621551748, mail naar info@zoom17.nl of vul het contactformulier https://zoom17.nl/contact/ in als je vragen hebt.

Contact

info@zoom17.nl

Nieuwe Huizen 16
9401JT Assen

1