Acrylaat bedrukken

Wil je acrylaat bedrukken met een opdruk compleet naar wens? Dit materiaal wordt ook wel acrylglas of plexiglas genoemd. Het wordt vandaag de dag veel gebruikt voor binnen en buiten. Onder andere voor displays, gevelreclame, lichtreclame en voor de productie van wanddecoratie.

Bij Zoom17 kun je acrylaat laten bedrukken met de opdruk naar wens. Een foto, print of logo: wij vraagt, wij printen. Kies de gewenste opdruk, de soort en het formaat en plaats een bestelling. Vervolgens regelen wij de rest en wordt je bestelling zo snel mogelijk bezorgd.

Acrylaat bedrukken met opdruk naar wens

Acrylaat staat ook wel bekend als acrylglas en is een veelgekozen materiaal. Het kent veel voordelen. Het is namelijk licht, duurzaam en geeft een luxe uitstraling. Wij printen de opdruk naar wens rechtstreeks op voorkant of op de achterkant van het materiaal. Sommige mensen kiezen voor bedrukking op de achterzijde, omdat de opdruk zoals een foto daardoor diepte krijgt. Dit zorgt voor een heldere en luxe uitstraling van het geheel. Daarnaast zorgt het ook nog eens voor extra bescherming. Acrylaat krast wel, polycarbonaat heeft dit echter niet.

Het formaat en het soort acrylaat waar we de opdruk op afdrukken, zijn helemaal aan jou. Heb je een voorkeur voor glashelder, opaal of blockout acrylaat? Van helder en opaal is de maximale hoogte uit een stuk 201 cm en de maximale breedte 301. Voor blockout acrylglas is de maximale hoogte 125 cm en de maximale breedte 300 cm. De maten zijn op aanvraag.

Duurzaam, licht en zeer sterk

Het bedrukken van acrylaat kent vele voordelen:

  • Je kunt kiezen uit drie soorten
  • De opdruk wordt direct op het materiaal geprint
  • Eventueel met ophangsysteem
  • Contour gefreesde vormen zijn mogelijk

Altijd het printwerk naar wens

Bij Zoom17 bestel je altijd het printwerk naar wens. Zowel voor binnen, als voor buiten. Van een tuinposter met foto tot een muurcirkel met een foto naar wens:

Laat ons acrylaat voor je bedrukken met foto, print of logo

Plaats een bestelling, dan bedrukken wij het acrylaat voor je. Upload de foto, kies een van de drie soorten en vul de gewenste afmetingen in. Laat ook weten of je wil dat de voorkant of juist de achterkant van het acrylaat bedrukken. Vervolgens voorzien wij de plaat van UV-prints en versturen we de acrylaat met bijvoorbeeld de foto zo snel mogelijk. Meer weten? Neem contact met ons op door te bellen naar 0621551748, een e-mail te sturen naar info@zoom17.nl . Je kunt ook je gegevens achterlaten in het contactformulier https://zoom17.nl/contact/.

Contact

info@zoom17.nl

Nieuwe Huizen 16
9401JT Assen

1